Konceptet

Skab værdi til din hjemmeside

Konceptet

Søgemaskine-optimering.dk er en online virksomhedsportal, hvor det er muligt at købe SEO-ydelser som SEO-tekster og links med høj relevans.

Vores mål er at gøre det nemt, overskueligt og hurtigt for dig at bestille ydelserne, uden det kræver den store indsats fra dig.

Der kan være tale om enkeltydelser, hvor du blot kan gå ind og bestille en SEO-tekst når du har brug for det, eller du kan tilmelde dig abonnementløsningen, Keep It Stupid, og få et bestemt antal links pr. måned, uden du skal foretage dig andet end at oplyse din branche og antallet af links du skal bruge.

Abonnement beskrivelse

Abonnent 1: Keep it stupid link plan

Denne plan er for dig der bare gerne vil have gode links og en sund linkprofil, uden altid at skulle tage stilling til relevans og kvalitet af de links du får.

Du bestemmer selv hvor mange links du vil have i snit pr.md. og vi sørger for at linke dig op i artikler der matcher dit emne.

Vi sikre os at de links du får er fra mange forskellige ip adresser, lige som de variere i domainrank og relevans, de vil dog oftest være nært beslægtet med dit overordnede emne, så der er en høj relevans i linket.

Vi jagter altid en fornuftig domain rank, men hos os vægter relevans altid over domainrank. Det er en god blanding af effektive pbn og portal links, der generelt skyrocker vores kunder i søgeresultaterne.

Abonnement 1

Keep it stupid link plan​

2 links PR. MD.

599,- PR. STK.

3 links PR. MD.

559,- PR STK.

5 links PR. MD.

499,- PR. STK.

10 links PR. MD

449,- PR. STK.

15 links PR. MD.

399;- PR. STK.

Bestil Seo-tekst

Bliv fundet af Google, og få gratis kunder