Links

Vil du have en højere placering på Google?

Links fra troværdige sider

Når du køber links hos os, er du garanteret at modtage links fra troværdige sider, som har relevant indhold i forhold til din branche.

På den måde skaber det værdi for hjemmesiden og det vil styrke dens autoritet, der resulterer i en højere rangering.

Man kan se links som en anbefaling. Normalt får vi anbefalinger fra familie og venner, og dette sker også på internettet. Det vil sige man linker, når man vil henvise til indhold fra andre hjemmesider. Dette vil Google se som et positivs signal, og hjemmesiden vil af den grund rangere højere.

Kom igang med det samme

Abonnement 1

Keep it stupid link plan​

2 links PR. MD.

599,- PR. STK.

3 links PR. MD.

559,- PR STK.

5 links PR. MD.

499,- PR. STK.

10 links PR. MD

449,- PR. STK.

15 links PR. MD.

399;- PR. STK.

Abonnement beskrivelse

Abonnent 1: Keep it stupid link plan

Denne plan er for dig der bare gerne vil have gode links og en sund linkprofil, uden altid at skulle tage stilling til relevans og kvalitet af de links du får.

Du bestemmer selv hvor mange links du vil have i snit pr.md. og vi sørger for at linke dig op i artikler der matcher dit emne.

Vi sikre os at de links du får er fra mange forskellige ip adresser, lige som de variere i domainrank og relevans, de vil dog oftest være nært beslægtet med dit overordnede emne, så der er en høj relevans i linket.

Vi jagter altid en fornuftig domain rank, men hos os vægter relevans altid over domainrank. Det er en god blanding af effektive pbn og portal links, der generelt skyrocker vores kunder i søgeresultaterne.

Har du nogle spørgsmål?

Brænder du inde med nogle spørgsmål, som du gerne vil have svar på – så skriv til os her