Linkbuilding

Skab værdi til din hjemmeside

Hvorfor er linkbuilding vigtigt?

Linkbuilding er en taktik man bruger i SEO, hvor man får eksterne links til at linke til din hjemmeside. Det er helt sikkert noget af det vigtigste, når man vil rangere højere på Google. Man kan sige, at et link fungerer lidt som en anbefaling overfor Google. Man kan sammenligne det med et opslag på Facebook, og andre begynder at like og dele opslaget. På den måde kommer opslaget ud til flere personer som så ser dit opslag.

Vores abonnement løsning

Abonnent 1: Keep it stupid link plan

Denne plan er for dig der bare gerne vil have gode links og en sund linkprofil, uden altid at skulle tage stilling til relevans og kvalitet af de links du får.

Du bestemmer selv hvor mange links du vil have i snit pr.md. og vi sørger for at linke dig op i artikler der matcher dit emne.

Vi sikre os at de links du får er fra mange forskellige ip adresser, lige som de variere i domainrank og relevans, de vil dog oftest være nært beslægtet med dit overordnede emne, så der er en høj relevans i linket.

Vi jagter altid en fornuftig domain rank, men hos os vægter relevans altid over domainrank. Det er en god blanding af effektive pbn og portal links, der generelt skyrocker vores kunder i søgeresultaterne.

Abonnent 1

Keep it stupid link plan​

1-2 links PR. MD.

599,- PR. STK.

3-5 links PR. MD.

559,- PR STK.

5-10 links PR. MD.

499,- PR. STK.

10-15 links PR. MD

449,- PR. STK.

15-20 links PR. MD.

399;- PR. STK.

Har du nogle spørgsmål?

Brænder du inde med nogle spørgsmål, som du gerne vil have svar på – så skriv til os her